Om rich.steen

Din langsiktige partner

Leverandør og markedsleder av renovasjonsaggregat til den norske renovasjons- og gjenvinningsbransjen i over 60 år. I tillegg til dumper-påbygg, deledistribusjon og servicepunkt fra kjente Sörling, sørger vi for å serve et marked i stadig endring med nye teknologiske fremskritt som gir våre kunder muligheter og økonomiske fordeler når det kommer til investeringer i sikkerhet, miljø, og drift. Dette er mulig gjennom tette bånd med anerkjente leverandører som gjør oss i stand til å tilpasse våre produkter og tjenester for fremtidige løsninger.

Verksted

Eget, sertifisert, fullservice verksted i Oslo med komplett delelager hvor det i tillegg utføres sertifisering og årskontroll på lastebilkraner. Alle våre engasjerte medarbeidere har inngående, og oppdatert, teknisk kompetanse som sørger for trygg og sikker service på alle våre produkter.

Service

Landsdekkende service-apparat som ivaretar våre kunder fra nord til sør ved hjelp av omreisende serviceteknikere og dyktige, lokale, partnere. Et omfattende kursprogram gjør at våre servicemedarbeidere og mekanikere alltid stiller fagmessig sterkt og gir kundene våre trygghet hvor enn de befinner seg.

Miljø

Både Rich.Steen og samarbeidspartnerne arbeider for å finne løsninger som bidrar til det grønne skiftet. Utviklingen går raskt fremover, og sammen med leverandørene kan vi bistå kundene i overgangen til renere, og støyredusert drift.

Vår base

Vi holder til på Grorud i Oslo hvor våre 22, dedikerte, medarbeidere i administrasjon, salgskontor, servicekontor og verksted er samlet for å kunne tilby våre kunder trygghet i hele prosessen med innkjøp, drift og service gjennom hele produktets levetid.

 

Stanseveien 40, 0976 Oslo

Vår historie

Helt siden etableringen i 1963 har Rich.Steen levert utstyr og tjenester til både private og kommunale foretak i renovasjons- og gjenvinningsbransjen. Men vi har også en omfattende historie fra tiden, før vi ble dagens virksomhet, som strekker seg tilbake til 30-tallet og et helt annet produktsortiment enn det vi er kjent for i dag.

Deuba - Oppvarming av nybygg

Starten kom med agentur på byggtørkerutstyr fra Deuba.

1935

"Swing" rustfrie barberblader

Videre var det salg av barberblader fra svenske Swing til 25 øre stykket.

1936

IGNO-metoden

I 1937 dukker navnet Rich.Steen og Sønn opp. Sandblåsing av rør med Igno-metoden er nyeste tilskudd i vareutvalget.

1937

Carstens sanitærartikler

Fra 1938 representerer Rich.Steen & Sønn baderomsinnredning fra Carstens

1938

Rich.Steen og sønn Norske Plateprodukter

I 1939 driver Rich.Steen og Sønn salgskontoret Norske Plateprodukter som tilbyr stålprododukter fra en rekke produsenter i Norge samt samt sandblåsing og Kocoverk i østlandsområdet. Dette skulle etterhvert peke de i retning av avfallshåndtering.

1939

NP Søppelbeholder

Via Norske Plateprodukter begynte salg og levering av søppelbeholdere til bedrifter og private.

1950

Ochsner søppelbilder

Fra salg av søppelbeholdere var veien kort til agentur på utstyr til innsamling av avfall. Merker som Ochsner, Phoenix og Dennis Eagle var standardutvalg og ble levert til resnovasjonsetater i flere storkommuner/bykommuner.

1952

Rich.Steen & Sønn A/S etableres

Rich.Steen og Sønn etableres som aksjeselskap.

1963

Nye eiere

Rich.Steen & Sønn får nye eiere og bytter navn til Rich.Steen med ny logo.

2008

Representerer JOAB Recycling i Norge

Fra 2008 representerer Rich.Steen JOAB i Norge og tilbyr noen av markedets beste løsninger for avfallshåndtering fra den anerkjente svenske produsenten.

2010

Bytter adresse

Rich.Steen oppnår en milepel for selskapet når de kjøper opp selskapet til Brødrene Hansen og flytter inn i deres lokaler i Verkseier Furulunds vei.

2011

Representant for Sörling i Norge

Etter å ha sagt opp avtalen med sin forrige partner valgte Sörling Rich.Steen som representant for Sörling produkter i Norge. Valget var basert på Rich.Steens bakgrunn, erfaring og kompetanse som Sörling mente var nødvendig for å videreutvikle tilstedeværelsen i nabolandet.

2016

Får ny profil og flytter til Stanseveien

I 2018 var tiden moden for å oppdatere den grafiske profilen til å stå i stil med fremskrittene Rich.Steen hadde vært igjennom siden 2008. Nye tekniske løsninger tilpasset et stadig mer digitalisert marked og et omfattende nettverk av kunnskapsrike partnere og ansatte dannet grunnlaget for den oppdaterte profilen som brukes i dag. Samtidig var det klart at Rich.Steen hadde vokst ut av lokalene på Alnabru, og derfor ble virksomheten flyttet til større og nyoppussede lokaler i Stanseveien på Grorud.

2018

Kontakt oss.