Deltalift Premium 2322

Category
Joab
About This Project

Deltalift Premium 2322

Den nye automatiske løfteren benytter to uavhengige løftesylindere, tippeenheter og løftekammer, en fortsettelse av konsekvent utvikling basert på den velprøvde DELTA-løfteserien. Enkle pålitelige hydrauliske og elektriske komponenter kombinert med vektoptimaliserte mekaniske elementer som garanterer problemfri synkronisering av løfteenhetene, med maksimal yrkesmessig sikkerhet på samme tid.
 
Den funksjonelle og målbevisste designen med glatte paneler som er lett å rengjøre, tillater optimal vedlikeholdstilgang. Designet tillater ekstra integrering av valgfrie funksjoner, for eksempel: Eksternt tilleggsdisplay, ekstra kameraer (fotbrettovervåking /270° /360° Fuglevisning), kontroll panellys og arbeidslys samt WPS-II-sensorer*).
 
Ergonomiske, innkapslede betjeningskontroller med driftsmodusvalg for manuell, semi- eller hel automatiske tømmeprosesser, veksling mellom enkelt / kombinert modus.
 
Sikkerhetskontroller med integrert skjerm, kontrollpanel og eksternt grensesnitt, som tillater diagnostikk og systemadministrasjon, kombinert med aktive sikkerhetssensorer for å unngå feil og feilfunksjoner.
 
Ny robust rekkverkskonstruksjon med uttrekkbarriere som tilvalg for tømming av 4-hjul beholdere i helautomatisk modus.
 
Produktblad til Deltalift Premium 2322