Vi søker mekaniker til vårt kranverksted på Grorud

I Rich. Steen har vi et mål om å være «Den Langsiktige Partneren» for kunden, dette klarer vi kun ved å ha de beste og mest engasjerte medarbeiderne. Vi er godkjent som Chassispåbygger hos Statens vegvesen, som sakkyndig virksomhet på kran hos ASAS og godkjent lærebedrift innenfor Chassispåbyggerfaget og reservedelsfaget. Vi er også i sluttfasen med å bli sertifisert innenfor ISO-9001 kvalitet og ISO-14001 Miljø. Et godt arbeidsmiljø er viktig for oss, og vi jobber aktivt med å utvikle våre medarbeidere.

Vi søker deg som gledes av å ha fornøyde kunder, og ikke er redd for å gi det lille ekstra for å få til dette. Du er en dyktig mekaniker som er nøyaktig, pliktoppfyllende og holder de avtalene som er gjort. Du er en bidragsyter sammen med resten av Teamet til å skape den beste arbeidsplassen, og bidrar med din kunnskap ovenfor resten av Teamet. Du jobber strukturert og er god til å dokumentere det utførte arbeidet. Du vil bli en det av et sterkt Team med høy kompetanse.

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Reparasjon, service og vedlikehold av lastebilkraner
  • Montering av nytt utstyr
  • Utføre diagnose med leverandørens diagnoseutstyr
  • Mulighet for noe reisevirksomhet

Erfaring og kvalifikasjoner:

  • Ønskelig med fagbrev innen Chassispåbygger, industrimekaniker, landbruksmekaniker, anleggsmekaniker e.l, men relevant erfaring kan kompansere for fagbrevGod mekanisk erfaring og forståelse for mekanikk, elektronikk og hydraulikk
  • Har erfaring fra bransjen, men ikke et absolutt krav
  • Førerkort klasse B, men gjerne høyere
  • Beherske norsk skriftlig og muntlig

Hva kan vi tilby:

Som kranmekaniker vil du inneha en svært viktig rolle i bedriften, og en viktig resurs for å nå bedriftens mål for servicemarkedet. Vi er i en bransje hvor servicemarkedet spiller en viktig rolle for fremtidige salg av nye påbygg, og du blir en del av et Team med gode kolleger. Vi jobber kontinuerlig med utvikling av våre medarbeider med intern kurs og opplæring, samt kurs hos våre leverandører som er veletablerte og kjente i bransjen. Vi har gode betingelse, gode pensjons- og forsikringsordninger og fin kantine.

Høres dette spennende ut? Ta kontakt for en uformell samtale, se kontaktinfo.