Informasjon til våre kunder

 

Fra og med 1. mai vil Sörling etableres som et eget selskap i Norge. Sörling AS vil ha en tettere tilknytning mot Sörling AB og vil dermed få større innvirkning på produktutvikling og tilpasning av produktspekteret til det norske markedet.

 

Sörling AS vil fortsatt ha kontor i Stanseveien 40 og med på laget får de dyktige ansatte som med erfaringen fra Rich.Steen vil ta seg av salg og oppfølging av nye og eksisterende kunder. Alt av verkstedtjenester og reservedeler vil fortsatt bli servet av Rich.Steen så man vil møte de samme dyktige menneskene.

Sörling har til sammen 170 års erfaring og har utviklet seg fra å være en vognsmie til å bli en moderne påbygger. De er i dag en av Nordens ledende påbyggere av lastebiler og hengere.

 

Sörlings 3 kjerneverdier

Kunnskap – Holdbarhet – Fleksibilitet

Som Sörlings servicepartner på det norske markedet har vi over mange år opparbeidet oss unik erfaring om produktene. Vi tilbyr service og reservedeler til alle Sörlings produkter, både for nye og gamle kunder.

 

Trenger du service?

Kontakt vår verkstedavdeling her.

Produktene fra Sörling er fleksible og kan tilpasses en rekke bruksområder og ønsker. Kontakt Sörlings selgerteam for tilbud eller mer informasjon.

Morten Rognås

Selger Sörling

Telefon: +47 958 99 000
E-post: mortenr@sorling.as

Øistein Engh

Konsulent Sörling

Telefon: +47 911 24 201
E-post: oistein@sorling.as

Sveinung Leine

Selger Sörling

Telefon: +47 906 03 506
E-post: sveinung@sorling.as

Morten Holme

Salgsansvarlig Sörling

Telefon: +47  926 33 819
E-post: morten@sorling.as

Send oss en henvendelse om service på Sörling-produkter.