Rich. Steen søker selger for renovasjonspåbyggRich. Steen søker selger for renovasjonspåbygg

I Rich. Steen har vi et mål om å være «Den Langsiktige Partneren» for kunden, dette klarer vi kun ved å ha de beste og mest engasjerte medarbeiderne. Vi er godkjent som Chassis påbygger hos Statens vegvesen, og som sakkyndig virksomhet på kran i ASAS, og godkjent lærebedrift innenfor Chassispåbyggerfaget. Vi er også i sluttfasen med å bli sertifisert innenfor ISO-9001 kvalitet og ISO-14001 Miljø. Et godt arbeidsmiljø er viktig for oss, og vi jobber aktivt med å utvikle våre medarbeidere. 

Vi søker deg som gledes av å ha fornøyde kunder, og ikke er redd for å gi det lille ekstra for å få til dette. Du liker å jobbe med mennesker, er nøyaktig, og holder de avtalene som er gjort. Du vil jobbe med stor grad av selvstendighet, og mulighet for å påvirke jobbinnhold og gjennomføring av arbeidsoppgaver. Du er en bidragsyter sammen med resten av Teamet til å skape den beste arbeidsplassen. Det er mulighet noe hjemmekontor, og du må bergene en del reisevirksomhet. Stillingen rapporterer til Salgssjef. 

Dine viktigste arbeidsoppgaver: 

 • Sikre fornøyde kunder
 • Oppfølging av leverandører og planlegge leveranser.
 • Deltaker på arrangement, messer og fabrikkbesøk
 • Delta i offentlige/private anbud konkurranser
 • Besvare prisforespørsel fra kunder
 • Oppsøkende salg
 • Kontraktsmøter
 • Bestilling
 • Kontraktsoppfølging mot kunde og leverandør
 • I samråd med koordinator planlegge overleveringer, bestille transport og dokumenthåndtering (TS0)
 • Fakturere

Erfaring og kvalifikasjoner: 

 • Erfaring med salg er ønskelig
 • God teknisk bakgrunn er ønskelig, men ikke et krav
 • Ha erfaring fra bransjen er ønskelig, men ikke et krav
 • Må ha førerkort klasse C
 • Grunnleggende IT-kompetanse
 • Office pakke (Excel og PowerPoint)
 • Kjent med ERP systemer
 • Kremmer
 • Beherske norsk skriftlig og muntlig

Vi ser etter deg som: 

 • Er imøtekommende, serviceinnstilt og ønsker å gi den beste kundeopplevelsen
 • Jobber strukturert og effektiv, med høy grad av selvstendighet 
 • Ønsker å utvikle deg selv og bedriften
 • Kommuniserer tydelig og har stor påvirkningskraft, men har evnen til å lytte
 • Er lærevillig, liker utfordringer og ønsker å videreutvikle arbeidsprosesser
 • Har økonomiforståelse 
 • Evner å skape god relasjon med kunder, samarbeidspartnere og leverandører

Hva kan vi tilby: 

Som selger vil du inneha en svært viktig rolle i bedriften, og en viktig resurs for å nå Rich. Steen sitt må om å være markedsleder i bransjen. Du blir del av et Team med gode kolleger og vil ha gode muligheter og påvirkningskraft i hverdagen. Vi jobber kontinuerlig med utvikling av våre medarbeider med intern kurs og opplæring, samt kurs hos våre leverandører. Våre leverandører er veletablerte og kjente i bransjen. Vi har gode betingelse, gode pensjons- og forsikringsordninger og fin kantine. 

Høres dette spennende ut? Ta kontakt for en uformell samtale, se kontaktinfo.  

Om arbeidsgiveren  

Rich. Steen ble etablert i 1963 og er med sine 60 år en veletablert leverandør til renovasjonsbransjen. Vi er i dag 21 ansatte og holder til på Grorud i Oslo. Her har vi har verksted, delelager, salgskontor og administrasjonen for servicemarkedet. Vi representerer JOAB i det norske markedet, og er en anerkjent leverandør og markedsledende innenfor renovasjonspåbygg. Vi er også servicepunkt for kranmerker som HIAB og HMF. Vi er servicepunkt for Sörling på Østlandet og holder deres delelager for det norske markedet. Vi er en trygg og god arbeidsplass med solide eiere, og har klare mål for fremtiden. 

 

Ta kontakt med Tom Wiger for en uforpliktende samtale:

Telefon: 476 56 148

tom@richsteen.no